+86-515-88853166

Produktkategori

Kontakt os

Tilføj: No.9 Chengxiang Road, Dagang Town, Yancheng City, Jiangsu-provinsen, Kina

PC: 224043

Tlf: 0086-515-88853166

Fax: 0086-515-88853166

Mail: jsshuoying@hotmail.com

jsshuoying@126.com

Nyheder

Hjem > Nyheder > Indhold

Die Cutting Machine bør være opmærksom på og løse de syv store problemer

For det første deler udstyrets dele kvalitet og montering nøjagtighed

Begrænset af det tekniske niveau af indenlandske maskiner fremstilling, Die Cutting Machine, mange dele af grov behandling. Den intermitterende mekanisme og hoveddrevsystemet og kæden mellem matchnings- og fremstillingsnøjagtigheden påvirker direkte maskinens hastighed, hvis monteringsnøjagtigheden vil påvirke formskæringsnøjagtigheden og forårsage støj. Et andet eksempel er armbøjlepressemekanismen, og den bevægelige platform til bestemmelse af hullet er urimeligt, vil forårsage vibrationer, påvirker hastigheden og nøjagtigheden.

For det andet intermitterende institutioner, kæder og fodring tænder

Fladder Die Cutting Machine til at bruge lige indeksering cam mekanisme, formen af cam er rimelig er en nøgle. Kædetætheden til moderat, for tæt eller for løs vil påvirke formeskæringsnøjagtigheden. Fladtryk Die Cutting Machine til at foder papiret er stort set solid, men i højhastighedshastighed er det stadig let at deformere, nødstop inerti. God tænder høj hårdhed og let vægt, vinkel og tryk størrelsen af moderat.

For det tredje, transmissionssystemet

Den nuværende drevets hoveddrev drives af motoren og snekkegearet. Worm gear er hovedsagelig spiralformede tænder, det skal bemærkes, at når orm hjulet og orm gear i underrunden, tænder og tænder mellem backlash størrelse er passende. Bagslaget er for stort, orm gearet er ikke glat; Tilbageslag er for lille, er ikke befordrende for strømmen af smøremidler. Der er en irrationel trykvinkel vil påvirke glatheden af transmissionen.

Fire, die-cutting version, die-cutting kniv og gummi

Disse tre er de grundlæggende dele af die-cutting, de er direkte relateret til kvaliteten af die-cutting. Pladen kræver ensartet tæthed, let vægt, høj hårdhed, god fleksibilitet, nem behandling, glat, stærk, knivlinje indlejret efter stabiliteten og kan udskiftes flere gange. Knivkanten skarpe, knivens højde og den store kniv bøjning små. Gummibærens hårdhed bør være moderat, kan ikke presse knivkanten, og fleksibiliteten kan ikke være tilstrækkelig.

Femte, fodringshastighed og positioneringsmekanisme

På nuværende tidspunkt er den almindeligt anvendte metode kontinuerlig fodring, det vil sige at forsiden og bagstykket altid overlapper hinanden. Denne metode er glat, hurtig, men den hurtige bevægelse af papiret på positioneringen af forreguleringen har stor indflydelse, papiret efter at kraften har krympet eller hoppet, hvilket resulterer i positionering, er ikke tilladt. Den ideelle Die Cutting Machine skal sikre, at støberhastigheden på samme tid, papiret på fodringsplatformen så lavt som muligt.

Seks, kæde guide

Vejledningens rolle i positionering og styring af kæden. Styreskinnenes tykkelse skal være velegnet og kan indlejres i kæden. Afstanden mellem de øverste og nederste skinner skal sikre, at kæden gennem den glatte, for lille for at øge transmissionsmodstanden; For stor kæde let at slå. Bane af styreskinnen og længden af kæden har også en vis indflydelse på maskinens ydeevne.

Syv, pres institutioner

Den vigtigste anordning af Die Cutting Machine er trykpåføringsmekanismen. På nuværende tidspunkt er den mest almindelige dobbelte albue bar mekanisme, rotationen drejer en uge, den gør den aktive platform to gange for at nå den højeste grænseposition. For at sikre kvaliteten af dieafskæring, skal hele platformen tvinges, selv når den trykkes. Så arbejdsfladen på de øvre og nedre platforme skal være parallel. Hvis designet er urimeligt, vil det forårsage ujævnt tryk, den tomme rejse er for stor.


Hjem | Om os | Produkter | Nyheder | Udstilling | Kontakt os | Feedback | Ambulant foretage en opringning | XML | vigtigste side

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Copyright © Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd